Каталог продукции

Новости

Виставка  “Енергетика в промисловості 2023” завершилася. Дякуємо всім, хто відвідав наш стенд LAPP і приєднався до нас у пошуках інноваційних рішень для промислової трансформації. Ми з нетерпінням чекаємо майбутньої співпраці. Відео з виставки

Запрошуємо ознайомитись з нашими новинками:

НОВИНКА Кабель для серводвигунів! LAPP ÖLFLEX® SERVO FD zeroCM

Доведено, що технологія zeroCM® із повністю електрично симетричною конструкцією кабелю зменшує струми витоку до 60% порівняно зі звичайними кабелями двигуна. Зменшує електромагнітні перешкоди на перетворювачі частоти, що забезпечує майже подвійну довжину установки.

НОВИНКА Інноваційний пристрій моніторингу для кабелів передачі даних ETHERLINE GUARD

Виявлення ризиків до того, як вони завдають шкоди, скорочує час простою установки та забезпечує стабільні з’єднання для передачі даних. Наше надійне рішення для моніторингу оцінює поточну продуктивність кабелю для передачі даних під ризиком збою. Оцінка дає висновки про стан і, як наслідок, термін служби кабелю. Стаціонарний пристрій моніторингу можна легко інтегрувати в існуючі системи та  використовувати вже зараз.

НОВИНКА Гнучкі провода з температурним діапазоном до 90 °C  LAPP H05V2-K / H07V2-K

Термостійкість до 90°C забезпечує більш високі значення струму при вищих температурах навколишнього середовища. У деяких випадках це дозволяє вибрати менший поперечний переріз провідника відповідно до чинних стандартів.

НОВИНКА Кабельні вилки та розетки MENNEKES PowerTOP Xtra ErgoCONTACT

Спеціальна конструкція та міцні матеріали гарантують, що ви зможете використовувати наші вилки та розетки PowerTOP Xtra надійно та комфортно, навіть у найскладніших умовах, і що вони матимуть надзвичайно тривалий термін служби.

НОВИНКА Електро-гідравлічний інструмент CIMCO для різки CimCut55 з акумулятором